We are hiring !

Konkurs :

Maden Group, studio e Arkitekturës e njohur si një ndër grupet më inovative dhe më të suksesshme me bazë në Prishtinë – çdo herë kërkon bashkëpunetorë të cilët janë të pasionuar ndaj Arkitekturës dhe kanë dëshirë që të punojnë në grup.

Si rezultat i rritjes së kapaciteteve kerkojmë:

2 Arkitekt/e

Kushtet:

Të jetë kreativ dhe i gatshëm të punojë në ekip.

Të ketë njohuri softuerike në lëminë e Arkitekturës.

Aftësi organizuese, komunikuese dhe përcaktime të prioriteteve të punës.

Të diplomuarit kanë përparsi. 

Pervoja në punë (në studio) ka përparsi.

Të ketë njohuri të gjuhëve të huaja.

Të interesuarit të dërgojnë CV, Portfolio dhe një letër motivimi në email adresën: info@madengroup.com

Konkursi është i hapur deri më 30.04.2021

Back to all news