Pse bash na?

Me qëllimin me ia ofru arkitekturës në Kosovë një zyre unike, që jep komoditet, përqon shoqëri e punon me kreativitet, vendosëm në vitin 2009 ta hapim Maden Group.

Në projektet tona gjithmonë mundohemi me integru elemente të reja, në hap me të arriturat e teknologjisë e materialeve të ditës së sotme, duke i dhonë kështu gjithmonë dimensione dhe ngjyra të ndryshme punëve tona por pa e humb identitetin.

Me qëllim që më i dhonë një frymë tjetër punës që e bejmë, herë pas here duke u mundu me evitu monotoninë dhe me kriju një ambient kreativ, e zhvendosim zyren në ambiente te ndryshme.

Për ne, një ambient i mirë e shoqeror rezulton gjithmonë në punë të suksesshme.

 • Ideal Vejsa

  Ideal Vejsa

  CEO - MSc Architect

 • Memli Dushi

  Memli Dushi

  Civil Engineer

 • H28A5368

  Gazmend Dema

  Partner - BSc Architect

 • H28A5362

  Rashit Zeneli

  Partner - BSc Architect

 • H28A5353

  Lirijan Ibrahimi

  MSc Architect

 • H28A5356

  Egzon Dana

  BSc Architect

 • H28A5352

  Agon Elezi

  BSc Architect

 • H28A5354

  Besmir Ajeti

  MSc Architect

 • H28A5357

  Dasara Pula

  MSc Architect

 • H28A5355

  Gojart Shatri

  BSc Architect

 • H28A5363

  Alban Nojani

  Financial Manager - BSc Economics

 • H28A5359

  Edita Mati

  BSc Economics

Më shumë

Mendimet e tjerëve për ne

 • Atje ku rrethohesh nga rrezet pozitive te ekipes."

  Erza RASKOVA Arkitekte në Maden Group nga 2015 - 2016
 • Një ekip shumë kreativ dhe i harmonizuar, brenga më e madhe e të cilit, është vendimi se ku të ushqehemi në pushimin e drekës :)

  Astrit RRACI Arkitekt në Maden Group nga 2015 - 2017
 • Vendi ku e gjenë veten në kreativitet.

  Lirijan IBRAHIMI Arkitekt në Maden Group nga 2012 – aktualisht
 • Vendi i vetëm ku je i/e lirë të shprehesh kreativitetin tënd."

  Zexhina Shehu Arkitekte në Maden Group nga 2015 – 2018
 • We are Together.
  What to Eat today?
  We love Architecture.
  Only Music relaxes us."

  Learta STAVILECI Praktikante në Maden Group nga janar 2016 – qershor 2016

Hajde të punojmë një projekt bashkë